Mijn favorieten

Medaillon

Wonen in de Twentse natuur dichtbij de stad.
 

Wie wil er nu niet wonen tussen de Twense houtwallen en eeuwenoude eiken, op nog geen tien minuten fietsen van het Hengelose stadscentrum? Het kan in Medaillon, een ruime in aanbouw zijnde wijk, gelegen tussen de Achterhoekseweg en de Dijksweg in Hengelo. In totaal worden er ongeveer 200 energiezuinige woningen gebouwd, in verschillende typen en prijsklassen, zowel koop als huur.

Tijdens de aanleg van de woonwijk wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de bestaande natuur. De prachtige statige eiken en houtwallen maken deel uit van de inrichting van Medaillon. Geen wonder dat de wijk ook wel het groene sieraad van Hengelo wordt genoemd. Om de bewoners nog meer het gevoel te geven dat ze in een natuurlijke omgeving leven, hebben alle typen huizen dan ook de naam gekregen van een veldbloem, die hier nog volop bloeit. Medaillon is dus de woonwijk voor degene die in een natuurlijke omgeving wil wonen, maar ook graag dicht bij het centrum. 

Maar Medaillon biedt nog meer voordelen. De houtmaat, een authentiek natuurgebied met een prachtige buitenplaats, een grote vijver en twee authentieke Saksische boerderijen, ligt op enkele minuten afstand. Zelfs het Weusthagbos en de kinderboerderij liggen om de hoek.

Ook zijn er in de directe omgeving van Medaillon belangrijke voorzieningen als scholen en een winkelcentrum. Gelegenheid tot sporten is er ook volop. In de directe omgeving zijn er voetbal-, korfbal en hockeyvelden, een fitnesscentrum, tennisbanen en een ijsbaan. En zelfs het Twentebad is snel te bereiken.

Heeft u nog enkele vragen? Twijfel niet en neem direct contact met ons op via 074-250 3434 of laat u terugbellen door onderstaand formulier in te vullen.
 

Neem direct contact op!

Onze medewerkers staan u graag te woord!

Leverink + Assen, als beste beoordeeld!
Demmersweg 3-13 (naast de RTV Oost)
7556 BN Hengelo (OV)
T: 074-250 3434
E: info@leverink-assen.nl

Openingstijden
ma t/m do: 09.00h - 19.30h
vrijdag: 09.00h - 17.30h
zaterdag: 10.00h - 15.00h
Volg ons op social media en blijf op de hoogte:

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring