Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Bornsche Maten, Eschwonen, Type Hazelaar in Borne 7623 AH

Bornsche Maten, Eschwonen, type Hazelaar

7623 AH Borne
Koopsom € 224.500,- v.o.n.
Verkocht

Omschrijving

NOG ENKELE BOUWNUMMERS ESCHWONEN BORNSCHE MATEN

Dit huis biedt:
• Moderne architectuur met herkenbare details;
• Kavels van circa 130 - 233 m²;
• Een badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk;
• Een keukencheque van onze partner bouwcenters Nobel;
• In de basis zonnepanelen;
• Een gasaansluiting;
• Volop keuzevrijheid en...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2019 Woonoppervlakte 113 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Omschrijving

NOG ENKELE BOUWNUMMERS ESCHWONEN BORNSCHE MATEN

Dit huis biedt:
• Moderne architectuur met herkenbare details;
• Kavels van circa 130 - 233 m²;
• Een badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk;
• Een keukencheque van onze partner bouwcenters Nobel;
• In de basis zonnepanelen;
• Een gasaansluiting;
• Volop keuzevrijheid en mogelijkheden.

Deze woningen hebben een mooie ruimte oor de keuken aan de straatzijde en de woonkamer is aan de tuinzijde gesitueerd. Een uitzondering hierop in de hoekwoning op kavel 1, deze woning kent de indeling van een half vrijstaande woning. Ale woningen van dit type worden compleet aangeboden. Zo hebben zij in de basis sanitair en tegelwerk in zowel de badkamer als in het toilet, krijgt u een keukencheque van onze partner Bouwcenter Nobel en een berging in uw achtertuin. Kortom: een complete start in de mooiste wijk van Borne!

Eschwonen
Eschwonen is een van de acht deelplannen van de wijk Bornsche Maten. Het is gelegen aan de rand van Borne waardoor de natuur dichtbij is. Basisonderwijs, dagopvang, buitenschoolse opvang, een sporthal en mogelijkheden voor het organiseren van wijkactiviteiten onder één dak bevindt zich in het naastgelegen deelgebied De Veste.
De Maten is ideaal gesitueerd, u bent in een mum van tijd in het Bornsche Beekpark en diverse uitvalswegen (zoals de A1 en A35) bevinden zich op korte afstand. Daarnaast staat veiligheid in de wijk voorop. Het is een 30-km zone en auto's zijn hier te gast. Met de fiets bent u trouwens binnen enkele minuten in het gezellige centrum van Borne.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Voor meer informatie of een gesprek kunt u contact opnemen met ons kantoor, 074 - 250 34 34.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 224.500,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning tussenwoning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 2019 Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 113 m² Inhoud 425 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gas Combiketel, Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin, Voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 54 m² (10.04 m bij 5.4 m) Ligging hoofdtuin Noordoost Achterom Ja Kwaliteit tuin aan te leggen Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.