Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Deldenerstraat in Hengelo 7555

Deldenerstraat

7555 Hengelo
Vraagprijs € 327.500,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

NOG 1 KAVEL BESCHIKBAAR!

Een huis bouwen naar eigen inzicht en wensen, is een van de mooiere uitdagingen in het leven.
Als u die uitdaging wilt aangaan, dan bieden wij u de laatste beschikbare kavel met de mogelijkheid uw droomhuis te realiseren. 
Het betreft hier kavel 1 met een oppervlak van 905 m2 en het onverdeeld aandeel van 287 m2 in kavel 4. De...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2019
Lees meer

Omschrijving

NOG 1 KAVEL BESCHIKBAAR!

Een huis bouwen naar eigen inzicht en wensen, is een van de mooiere uitdagingen in het leven.
Als u die uitdaging wilt aangaan, dan bieden wij u de laatste beschikbare kavel met de mogelijkheid uw droomhuis te realiseren. 
Het betreft hier kavel 1 met een oppervlak van 905 m2 en het onverdeeld aandeel van 287 m2 in kavel 4. De koopsom bedraagt € 327.500,-

Unieke locatie.
Zelden worden zo dicht tegen de stad zulke prachtige kavels te koop aangeboden.
Kavels die niet alleen de voordelen hebben van de stadse faciliteiten op korte afstand, maar ook direct liggen aan het landgoed Twickel. Naast een ontsluiting van en naar de Deldenerstraat is een achteringang gerealiseerd naar de Albert Schweitzerstraat. Wat de locatie verder aantrekkelijk maakt is het gemak van de autosnelweg A35 dichtbij, echter ver genoeg om geen geluidshinder te ondervinden.

Naast het winkelen in de stad gaan veel bewoners van de Deldenerstraat voor de dagelijkse boodschappen naar Delden. Het sfeervolle karakter van het oude centrum van Delden met zijn uitstekende bakker, slager en supermarkten maakt het doen van de dagelijkse boodschappen tot een leuk uitstapje. Op vrijdagmiddag is er markt en op de eerste zaterdag van de maand regiomarkt.

De bouwmogelijkheden.
Het bestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid om een vrijstaand woonhuis, villa of landhuis te bouwen met de mogelijkheid van bijgebouwen als atelier of praktijkruimte. In dit bestemmingsplan worden omschreven de exacte regels waaraan het te bouwen huis moet voldoen.

Belangstelling en hoe nu verder.
Maak uw belangstelling aan ons kenbaar en wij verstrekken u voor een bepaalde tijd, een vrijblijvende optie. In die periode kunt u de bouwmogelijkheden, de kosten, de hypotheek mogelijkheden en/of de verkoopmogelijkheden van uw eigen huis onderzoeken. Na deze fase met eventueel een tussentijdse verlenging van de optie, kunt u tot aankoop overgaan.

We wensen u veel plezier bij de voorbereiding van de bouw van uw droomhuis. Een mooie tijd die veel energie vraagt maar ook veel energie geeft!
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 327.500,- kosten koper Specificatie inclusief BTW Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Villa Type woning Vrijstaande woning Bouwjaar 2019 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging In woonwijk, beschutte ligging en in bosrijke omgeving Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin en zijtuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 1000 m² (100.0 m bij 10.0 m) Achterom Ja Kwaliteit tuin Aan te leggen Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring