Mijn favorieten

Bornsche Maten

Wonen in de Bornsche Maten Centraal in Twente met een prachtig landschap als cadeau. De Bornsche Maten is geen woonwijk zoals alle andere. Wonen in het groen en de bossen op fietstafstand zijn uniek. De wijk zelf is ruim van opzet en kent een enorme variëteit aan woningen. Voor de Bornsche Maten is veel belangstelling, zowel voor de projectbouw als de vrije kavels.

De wijk is opgebouwd uit zeven buurten met elk een eigen woonsfeer, allen gelegen rondom het centraal gelegen Bornsche Beekpark. In 2006 is gestart met de bouw van de deelgebieden Nieuw Borne en Oost Esch. In 2009 is er een start gemaakt met Tuinstad, waar ruim 200 woningen zijn opgeleverd. In 2011 is er gestart met Singelwonen.

Nu in 2017 worden de deelgebieden Nieuw Borne, Tuinstad, Singelwonen en De Veste de laatste woningen gebouwd. De laatste woningen in het deelgebied Nieuw Borne was een groot succes, De Meikers was binnen mum van tijd uitverkocht, zonder gemeentelijke inschrijving maakte je geen kans op de woningen, eind dit jaar worden ze opgeleverd.

De laatste twee-onder-een kap woningen zijn recent opgeleverd in Tuinstad, de laatste twee vrijstaande woningen zijn recent verkocht en worden voorbereid op de bouw, de woningen worden zomer 2018 verwacht te worden opgeleverd.

Singelwonen is een groot bouwterrein, de zes rijwoningen 's Heerenbeeck, 2 's Heerenblick en de volgende 13 rijwoningen zijn alweer in voorbereiding. De verwachting is dat de eerste fase dit jaar nog in de verkoop komt.

De Veste, de meest nieuwe wijk in de Bornsche Maten. De sporthal met alle voorzieningen was al gebouwd en volop in gebruik. Achter dit voorzieningen gebouw werd een kleine maar fijne wijk gebouwd. Energie neutrale huurwoningen, rijwoningen, twee-onder-een kap woningen, CPO projecten en vrijstaande woningen. Voldoet aan alle wensen. De tweede fase Singraven is net met succes in de verkoop.
De volgende dertien woningen zijn in voorbereiding en worden begin 2018 verwacht.

Nog meer goed nieuws, de overige twee deelgebieden mogen worden afgebouwd. Dat betekent dat er de komende jaren nog 400 woningen worden opgeleverd. Je kunt dus zeggen dat de Bornsche Maten op dit moment voor ruim de helft is afgebouwd.

Start verkoop 19 december 2017 van 17:00 tot 18:30 bij de Rabobank in Borne. Roosdom Tijhuis heeft 18 woningen woningen ontwikkelt. De sluitingstermijn is 4 januari 2018, hierna ontstaat er een optielijst.
Benieuwd naar het plan, kom dinsdag 19 december langs voor meer informatie. Er worden 2 vrijstaande woningen, 8 twee-onder-een kapwoningen en 18 rijwoningen gerealiseerd.

Inschrijven bij de Gemeente Borne als kavel zoekende adviseren wij, de animo voor nieuwbouw is het afgelopen jaar extreem toegenomen.

Bornsche Maten wordt niet alleen een mooie wijk, maar ook een wijk die klaar is voor de toekomst.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op 074 250 34 34 of komt gerust bij ons langs om een informatiepakket af te halen. 

 

Neem direct contact op!

Onze medewerkers staan u graag te woord!

Leverink + Assen, als beste beoordeeld!
Demmersweg 3-13 (naast de RTV Oost)
7556 BN Hengelo (OV)
T: 074-250 3434
E: info@leverink-assen.nl

openingstijden
ma t/m do: 09.00h - 17.30h (telefonisch en op afspraak tot 19.30h)
vrijdag: 09.00h - 17.30h
zaterdag: 10.00h - 15.00h (telefonisch en op afspraak)
Volg ons op social media en blijft op de hoogte:
   

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring