Mijn favorieten

aankoopbegeleiding

Ons aankoopresultaat in vijf stappen


1. de intake

U bent zich aan het oriënteren op de aanschaf van een nieuwe woning. Daarvoor bent u bij Leverink+Assen Resultaatmakelaars aan het goede adres! Wij zijn sinds 1961 dé nummer 1 van Twente in verkoopbegeleiding, aankoopbegeleiding en onafhankelijke taxaties met de beste service, specialistische professionals en innovatieve werkwijzen! Tijdens het intakegesprek in onze 600 m2 grote woonXperience wordt uw situatie grondig geanalyseerd zodat de dienstverlening precies op maat is. Ongetwijfeld bent u goed op de hoogte van het woningaanbod via de gangbare kanalen als de etalage van een makelaarskantoor of Funda. Maar wist u dat niet alle huizen daar terecht komen? Dit zijn de zogeheten 'vertrouwelijke' objecten die onderhands worden aangeboden. Bij aankoopbegeleiding worden deze objecten wél meegenomen. Tevens hebben onze specialistische professionals uitmuntende kennis betreffende huizen, markt en regio. Hiermee wordt het aankoopproces gegarandeerd een succes waar u geen spijt van krijgt! En heeft u overdags geen tijd? Ook dat is geen probleem, als één van de eerste makelaars helpen we u ook 's avonds (tot 1930h) en op zaterdag (1000h-1500h) graag verder!
Daarom: de intake!
 

2. het onderzoek

Wij zijn oprecht blij als we samen met u een geschikte woning vinden. We zijn ook nuchter en realistisch. Dat is onze taak. We gaan op onderzoek. Ongelooflijk grondig. Niet om uw prille geluk in de kiem te smoren, maar om de teleurstelling te beperken als een onderzoek vervelende zaken oplevert. Een Resultaatmakelaar onderzoekt alle mogelijke zaken die met uw potentiële aankoop te maken hebben. De bouwkundige staat, de kadaster registratie, bijzondere lasten en beperkingen en indien u dat wenst, ook uw financiering. Het onderzoek geldt niet alleen voor bestaande woningen. Ook als u denkt aan nieuwbouw kunnen we u hierbij begeleiden. We hebben een specialistisch team van Resultaatmakelaars op dit gebied. Daarnaast vindt u alleen in onze 600 m2 grote woonXperience alle informatie over nieuwbouwmogelijkheden in Twente. Samengevat, goed onderzoek is essentieel voor een zorgeloze toekomst. Een prachtig resultaat.
Daarom: het onderzoek!
 

3. het advies

Inschattingsfouten ontstaan door ondeskundigheid. Door gebrek aan kennis, ervaring of motivatie. Geen van deze gebreken kan aan een Resultaatmakelaar worden toegeschreven. Omdat hij of zij ze simpelweg niet tolereert. Eenvoudig, hè? Dat wel, maar zeker niet nonchalant. Want een goed advies is delicaat. Gefundeerd, afgewogen en eerlijk. We geven een advies waar wij achter kunnen staan en waar u iets aan heeft. Omdat het een realistische mix van vele factoren is. Er zit kennis in verborgen, professionaliteit in verstopt en het is bezield met een onstuitbare drang om vakwerk te leveren. Immers, een goed advies leidt tot het gewenste resultaat.
Daarom: het advies!
 

4. de koop

Is de aankoop in kannen en kruiken? Tijd om een fles champagne open te trekken! Geniet u er rustig van, maar als u het niet erg vindt blijft de Resultaatmakelaar met beide benen op de grond. De koop is een bloedserieuze aangelegenheid. Een Resultaatmakelaar voelt zich persoonlijk verantwoordelijk voor een goede afwikkeling van de onderhandeling en de daadwerkelijke transactie. In deze fase gaat de Resultaatmakelaar vlijmscherp onderhandelen. Hij staat voor u in de arena en vecht zich tot de tanden bewapend naar een goed resultaat. Hier wordt geld bespaard! Een prachtige kant van zijn vak. Maar ook een intensieve en zeer gevoelige fase. Het contact met de verkopende partij is zakelijk en efficiënt. Alle kunde, kennis, ervaring en vakmanschap wordt in de strijd geworpen. En ja hoor, de Resultaatmakelaar boekt een fantastisch resultaat voor u. Scherper kan niet. Chapeau! Iedereen is blij. De koop blijft een geweldig moment. Ook voor ons. De afwikkeling van de koop willen we op deze plek graag in essentie samenvatten: we regelen alles tot in de puntjes voor u. De opleverinspectie, de notaris of de sleuteloverdracht, we regelen het. Een heerlijk moment en een prachtig resultaat.
Daarom: de koop!
 

5. het resultaat

Een woning waarin u zich prettig voelt. Zo’n huis, dat direct een ‘thuis’ is. Het grote genieten van het resultaat van een spannende periode. De intense tevredenheid van uw nieuwe situatie, waarbij u het gevoel heeft niets over het hoofd te hebben gezien. Geen verrassingen, geen domper op de feestvreugde, geen vergissingen en geen zorgen. Dat is voor ons het enige resultaat dat telt. Alles is soepel verlopen, tot in de puntjes geregeld en onvoorstelbaar goed verzorgd. Maar we horen graag van u wat u van ons vindt. Continu proberen wij onze dienstverlening te optimaliseren. Mede daardoor zijn we in staat al jarenlang tot de op Funda best beoordeelde makelaars van Twente te behoren. Kijk maar! We blijven graag even stilstaan bij deze vijfde stap die we het resultaat van onze samenwerking noemen. Door samenwerking met streng geselecteerde strategische partners zijn we u ook graag na de aankoop van dienst!
Daarom: het resultaat!

Bent u overtuigd of heeft u nog enkele vragen? Twijfel niet en neem direct contact met ons op via 074-250 3434 of laat u terugbellen door onderstaand formulier in te vullen.

Neem direct contact op!

Onze medewerkers staan u graag te woord!

Leverink + Assen, als beste beoordeeld!
Demmersweg 3-13 (naast de RTV Oost)
7556 BN Hengelo (OV)
T: 074-250 3434
E: info@leverink-assen.nl

Openingstijden
ma t/m do: 09.00h - 17.30h (telefonisch en op afspraak tot 19.30h)
vrijdag: 09.00h - 17.30h
zaterdag: 10.00h - 15.00h (telefonisch en op afspraak)
Volg ons op social media en blijf op de hoogte:

Woning van de maand

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring