Mijn favorieten

Taxaties

Bent u op zoek naar een onafhankelijke taxatie? Daarvoor bent u bij Leverink+Assen Resultaatmakelaars aan het goede adres! Wij zijn sinds 1961 dé nummer 1 van Twente in verkoopbegeleiding, aankoopbegeleiding en onafhankelijke taxaties met de beste service, specialistische professionals en innovatieve werkwijzen!

Een goede taxatie is de basis van een succesvol verkoop- of verhuurtraject. Onze taxateurs bepalen de marktwaarde uiteraard aan de hand van bouwkundige (on)mogelijkheden, locatie en bereikbaarheid. Maar ook de plaatselijke situatie speelt een rol van betekenis. Kennis van formele bestemmingsplannen en regelgeving, maar zeker ook van informele plannen en ontwikkelingen binnen de locale en regionale economie kunnen in sterke mate het succes van onroerend goed transacties bepalen. Doordat wij onder andere goede contacten onderhouden met medewerkers van locale overheden, zijn wij uitstekend van deze en andere factoren op de hoogte.

Onze tarieven (inclusief btw)
Taxatie niet gevalideerd: € 395,- inclusief btw (inclusief (kosten) kadastrale recherche)
Een gevalideerd (NWWI validatie) taxatierapport kost € 545,- inclusief btw,

Toevoeging bouwkundige rapportage: plus 200 euro

Onze tarieven zijn all-in, oftewel geen verborgen kosten achteraf!

Wanneer moet mijn taxatie NWWI gevalideerd zijn?
Het WEW (uitvoerder van de NHG) heeft vastgesteld dat vanaf 1 januari 2010 een taxatierapport voor de financiering van een NHG-hypotheek uitsluitend mag worden geaccepteerd indien deze door één van de door de WEW erkende instituten is ‘gevalideerd’. Valideren betekent in deze dat wordt gecontroleerd of de taxateur én de taxatierapporten voldoen aan de strenge kwaliteitseisen zoals deze door de WEW zijn voorgeschreven. Inmiddels stellen nagenoeg alle geldverstrekkers een door het NWWI gevalideerd taxatierapport zelfs ook voor niet NHG-financieringen verplicht.

Wat is een bouwkundige rapportage?
Bij een bouwkundige rapportage komt een onafhankelijk, professioneel expert langs en rapporteert over bouwkundige en installatietechnische aspecten welke in een persoonlijk adviesgesprek uitgebreid toegelicht worden. Zekerheid voor alles!Heeft u overdags geen tijd? Dat is geen probleem, als 1 van de eerste makelaars helpen we u ook 's avonds (tot 1930h) en op zaterdag (1000h-1500h) graag verder!

Bent u overtuigd of heeft u nog enkele vragen? Twijfel niet en neem direct contact met ons op via 074-250 3434 of laat u terugbellen door onderstaand formulier in te vullen.

Neem direct contact op!

Onze medewerkers staan u graag te woord!

Leverink + Assen, als beste beoordeeld!
Demmersweg 3-13 (naast de RTV Oost)
7556 BN Hengelo (OV)
T: 074-250 3434
E: info@leverink-assen.nl

Openingstijden
ma t/m do: 09.00h - 19.30h
vrijdag: 09.00h - 17.30h
zaterdag: 10.00h - 15.00h
Volg ons op social media en blijf op de hoogte:

Woning van de maand

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring