Mijn favorieten

Hypotheken

Wij werken samen met een intermediair (tussenpersoon) die onafhankelijk bemiddelt bij het afsluiten van hypotheken, aanvullende pensioenen en verzekeringen.
 

Door jarenlange ervaring en samenwerking met verschillende banken en verzekeraars kunnen zij u voorzien van een financieel product dat perfect aansluit op uw persoonlijke financiële situatie.
 

De intermediair kan bemiddelen bij een nieuw af te sluiten financieel product maar kan u ook behulpzaam zijn bij de herziening van een lopend financieel product. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een verlenging van uw huidige hypotheek.
 

Indien gewenst kan de intermediair mogelijke risico's en bedreigingen in uw financiële situatie onderzoeken en mogelijkheden schetsen hoe u zich daartegen kunt beschermen.
 

De intermediair kan hierbij gebruikmaken van alle mogelijke productvormen op het gebied van hypotheken, levens- en schadeverzekeringen.
 

Vaak kunt u kosten besparen op overbodige en/of te dure financiële producten. Neem contact op met één van onze adviseurs om vrijblijvend te bekijken wat de mogelijkheden zijn. U ontvangt dan een persoonlijk financieel plan.

Neem direct contact op!

Onze medewerkers staan u graag te woord!

Leverink + Assen, als beste beoordeeld!
Demmersweg 3-13 (naast de RTV Oost)
7556 BN Hengelo (OV)
T: 074-250 3434
E: info@leverink-assen.nl

Openingstijden
ma t/m do: 09.00h - 17.30h (telefonisch en op afspraak tot 19.30h)
vrijdag: 09.00h - 17.30h
zaterdag: 10.00h - 15.00h (telefonisch en op afspraak)
Volg ons op social media en blijf op de hoogte:

Woning van de maand

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring