Mijn favorieten

Over ons

Onze succesformule

 

Natuurlijk zijn wij voor jou dé partner als het gaat om verkoopbegeleiding, aankoopbegeleiding en onafhankelijke taxaties. Maar wat kenmerkt ons nou?

 

Flexibel

Overdags te druk? Geen probleem! Bezichtigen doen wij 7 dagen per week en ons kantoor is open van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 19:30 én op zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur. Toch liever een ander moment? Bel ons, dan prikken wij samen het ideale moment in de agenda.

 

WoonXperience

In onze woonXperience van 600 m2 bieden wij jou ons complete woningaanbod, actuele nieuwbouwprojecten én tips en inspiratie wat betreft interieurdesign en tuinarchitectuur. Kom eens kijken en laat je inspireren. Ons team van professionals < link invoegen naar ‘medewerkers’ > staat je graag te woord.

 

Innovatief

Onze vooruitstrevende dienstverlening is uniek in Twente, en wellicht zelfs in Nederland. Om deze positie in de markt te behouden laten we geregeld onderzoek doen door lokale instanties als Universiteit Twente, Saxion Hogescholen en ROC Twente en begeleiden we in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen geregeld studenten tijdens leerzame stages. We maken gebruik van de nieuwste methoden om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. 360 graden foto's van het interieur, luchtfoto's met een drone van het exterieur, een gratis consult bij een interieurstylist of onderhoudsbedrijf - niets gaat ons te ver! Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat jouw woning op Funda staat, de grootste woonsite van Nederland. En dat op zeer representatieve wijze!

 

Gedragscode, lidmaatschap en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Leverink +Assen is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars in Onroerend Goed (NVM). De NVM-makelaars hebben gezamenlijk een gedragscode opgesteld waaraan de leden zich dienen te houden. Voor onze klant betekent dat: altijd de zekerheid van betrouwbare begeleiding. 

Sinds er geen wettelijke beëdiging meer is, mag iedereen zich makelaar of taxateur noemen. Een risicovolle ontwikkeling, gezien de bedragen die bij de aan- en verkoop van onroerend goed komen kijken. Daarom is in 2004 de Stichting VastgoedCert opgericht, een branchebreed platform dat gecertificeerde makelaars en taxateurs in onroerende zaken registreert op basis van hun vakbekwaamheid. De makelaars van Leverink+Assen Resultaatmakelaars zijn bij deze stichting aangesloten en voeren de titel Register Makelaar-taxateur (RMT). Je bent dus verzekerd van een professioneel en deskundig advies.

 

Onze makelaars worden doorlopend getraind. Met onze lidmaatschappen en gedragscodes streven wij naar een uitmuntende dienstverlening. Tevens staan duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en ethisch besef bij ons hoog in het vaandel!

 

Hypotheekadvies

In de huidige markt verschillen tarieven en voorwaarden van aanbieders sterk van elkaar. Leverink+Assen Resultaatmakelaars werkt nauw samen met onafhankelijke Erkend Hypotheekadviseurs. Benieuwd welk voordeel dit jou biedt? Lees er hier meer over: bel direct voor persoonlijk contact naar 074-250 3434. 

Neem direct contact op!

Onze medewerkers staan u graag te woord!

Leverink + Assen, als beste beoordeeld!
Demmersweg 3-13 (naast de RTV Oost)
7556 BN Hengelo (OV)
T: 074-250 3434
E: info@leverink-assen.nl

openingstijden:
ma t/m do: 09.00h - 17.30h (telefonisch en op afspraak tot 19.30h)
vrijdag: 09.00h - 17.30h
zaterdag: 10.00h - 15.00h (telefonisch en op afspraak)
   

Woning van de maand

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring