Mijn favorieten

Over ons

Leverink+Assen Resultaatmakelaars is sinds 1961 dé nummer 1 van Twente in verkoopbegeleiding, aankoopbegeleiding en onafhankelijke taxaties met de beste service, specialistische professionals en innovatieve werkwijzen!
 

1. Openingstijden

Overdags te druk? Geen probleem! Wij voeren 7 dagen per week bezichtigingen uit en ons kantoor is open van maandag t/m vrijdag 0900h - 1930h en zelfs op zaterdag van 1000h - 1500h!


2. WoonXperience

Uniek in Nederland: met de 600 m2 grote woonXperience op één centrale en goed bereikbare locatie vindt u alle denkbare informatie. Complete woningaanbod, nieuwbouwprojecten, interieurdesign, tuinarchitectuur, etc. Kom eens kijken en overtuig uzelf. Onze specialistische professionals staan u graag te woord.
 

3. Innovatieve werkwijzen

Onze vooruitstrevende dienstverlening is uniek in Twente, en wellicht zelfs in Nederland. Om deze positie in de markt te behouden laten we geregeld onderzoek doen door lokale instanties als Universiteit Twente, Saxion Hogescholen en ROC Twente en begeleiden we in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen geregeld studenten tijdens leerzame stages. We maken gebruik van de nieuwste methoden om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. 360 graden foto's van het interieur, luchtfoto's met een drone van het exterieur, een gratis consultant van een interieurdesigner of onderhoudsbedrijf - niets gaat ons te ver! Tegelijkertijd zorgen wij ervoor dat uw woning op Funda staat, de grootste woonsite van Nederland.


4. Gedragscode, lidmaatschap en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Leverink +Assen is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars in Onroerend Goed (NVM). De NVM-makelaars hebben gezamenlijk een gedragscode opgesteld waaraan de leden zich dienen te houden. Voor u als klant betekent dat: altijd de zekerheid van betrouwbare begeleiding. Bovendien zorgt de NVM ervoor dat al haar leden goed geïnformeerd blijven over de laatste ontwikkelingen op de onroerend goed markt.
Sinds er geen wettelijke beëdiging meer is, mag iedereen zich makelaar of taxateur noemen. Een risicovolle ontwikkeling, gezien de bedragen die bij de aan- en verkoop van onroerend goed komen kijken. Daarom is in 2004 de Stichting VastgoedCert opgericht, een branchebreed platform dat gecertificeerde makelaars en taxateurs in onroerende zaken registreert op basis van hun vakbekwaamheid. De makelaars van Leverink+Assen Resultaatmakelaars zijn bij deze stichting aangesloten en voeren de titel Register Makelaar-taxateur (RMT). U bent dus verzekerd van een professioneel en deskundig advies.

Onze makelaars worden doorlopend getraind. Met onze lidmaatschappen en gedragscodes streven wij naar een uitstekende dienstverlening. Tevens staan duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en etisch besef bij ons in een hoog vaandel!
 

5. Hypotheekadvies

In de huidige markt verschillen tarieven en voorwaarden van aanbieders sterk van elkaar. Leverink+Assen Resultaatmakelaars werkt nauw samen met onafhankelijke Erkend Hypotheekadviseurs. We voeren graag samen een diepte-analyse voor u uit, met als resultaat een advies over de voor u meest geschikte hypotheek. 

Neem direct contact op!

Onze medewerkers staan u graag te woord!

Leverink + Assen, als beste beoordeeld!
Demmersweg 3-13 (naast de RTV Oost)
7556 BN Hengelo (OV)
T: 074-250 3434
E: info@leverink-assen.nl

openingstijden:
ma t/m do: 09.00h - 17.30h (telefonisch en op afspraak tot 19.30h)
vrijdag: 09.00h - 17.30h
zaterdag: 10.00h - 15.00h (telefonisch en op afspraak)
   

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen