Mijn favorieten

verkoopbegeleiding

Ons verkoopresultaat in vijf stappen

 

1. de intake

Je bent van plan jouw huis te verkopen? Dan ben je bij Leverink+Assen Resultaatmakelaars aan het goede adres! Onze professionals voeren verkoopbegeleiding, aankoopbegeleiding en onafhankelijke taxaties uit met service zoals je verwacht: op maat en met dat nét dat beetje meer. 

Tijdens het intakegesprek in onze 600 m2 grote woonXperience nemen wij uitgebreid jouw situatie door. Maken wij de plattegronden voor je op of heb je deze al? Zijn er kleine aandachtspunten in het huis als een loszittende wandcontactdoos of defecte lamp? Geen punt - onze professionals ontzorgen jou volledig in het verkoopproces! En heb je overdag geen tijd? Ook dat is geen probleem, wij helpen je met alle plezier ook 's avonds (tot 19.30 uur) en op zaterdag (10.00 - 15.00 uur) graag verder!

Daarom: de intake!

 

2. de taxatie

Regelmatig als ‘gratis’ betiteld. Leuke truc. We kennen er nog eentje: verrassend hoog taxeren. Maar al te vaak is dit dé reden om voor een makelaar te kiezen. Heerlijk, zo’n fijne droom. Maar wees eerlijk: waar blijft het resultaat vervolgens? En met het zakken van de vraagprijs neemt de onzekerheid toe. En die fijne droom ontaardt langzaam in een nachtmerrie. Nare gevoelens, waar een Resultaatmakelaar niet van houdt. Als iets te mooi klinkt om waar te zijn, dan is het dat ook. Daarom is een correcte en eerlijke taxatie een blijk van realisme en vakkennis. Niet meer en niet minder. Het begrip ‘marktconform’ is dan ook onze sleutel tot succes op onze doorgaans korte weg naar resultaat.

Daarom: de taxatie!

 

3. de promotie

Spannend! Wij maken jouw huis zichtbaar op vele, strategische plekken. Verkoper zoekt koper. Zoeker wordt vinder. Een Resultaatmakelaar is natuurlijk niet van gisteren. Hij kent de kanalen achter ramen, nieuwsbladen en effectieve online en offline media. Innovatieve werkwijzen worden hierbij niet geschuwd: 360 graden foto's van de binnenkant of luchtfoto's met een drone van de buitenkant van het huis? Geen probleem. Hij is op de hoogte, goed geïnformeerd en heeft een uitstekend netwerk. Net als vele collega’s. Maar er is één belangrijk verschil: een Resultaatmakelaar heeft ’een andere kant’. Een gevreesde, roemruchte kant. Hij geeft nimmer op, laat niet los en blijft ervoor gáán! Een man of vrouw met een missie. En jazeker, die missie is maatwerk. In nauw overleg met jou geformuleerd. Met tomeloze inzet uitgevoerd. En er is maar één uitkomst bij onze promotie-aanpak: resultaat.

Daarom: de promotie!

 

4. de verkoop

Jouw telefoon gaat eerder dan je had verwacht! De Resultaatmakelaar vindt de potentiële koper. Hij zorgt voor de bezichtigingen en stuurt je daarbij even weg, omdat bewezen is dat dat beter is. Raar gevoel natuurlijk, maar een Resulaatmakelaar brengt gedetailleerd verslag uit van de bezichtiging en praat je continu bij over de vorderingen. Hij doet waar ‘ie goed in is en slaagt erin jouw woning te verkopen. En iedereen is blij, want je hebt de beste deal. Dat willen we ook zo houden, dus zorgen we voor alles. De opleverinspectie, het bezoek aan de notaris en natuurlijk de daadwerkelijke overdracht van de sleutels.  Een fijn resultaat.

Daarom: de verkoop!

 

5. het resultaat

Als vijfde stap in onze aanpak met betrekking tot verkoop willen we toch het resultaat noemen. Jouw huis is verkocht en het resultaat is behaald. Maar we horen graag van je wat je van ons vindt, en van onze dienstverlening. Continu proberen wij onze dienstverlening te optimaliseren. Mede daardoor zijn we in staat al jarenlang tot de op Funda best beoordeelde makelaars van Twente te behoren. Kijk maar! We blijven graag even stilstaan bij deze vijfde stap die we het resultaat van onze samenwerking noemen.

Daarom: het resultaat!

 

Ben je overtuigd? Heb je vragen voor ons? Twijfel niet en neem direct contact met ons op via 074-250 3434. Word je liever gebeld? Vul dan onderstaand formulier in.

Neem direct contact op!

Onze medewerkers staan u graag te woord!

Leverink + Assen, als beste beoordeeld!
Demmersweg 3-13 (naast de RTV Oost)
7556 BN Hengelo (OV)
T: 074-250 3434
E: info@leverink-assen.nl

Openingstijden
ma t/m do: 09.00h - 17.30h (telefonisch en op afspraak tot 19.30h)
vrijdag: 09.00h - 17.30h
zaterdag: 10.00h - 15.00h (telefonisch en op afspraak)
Volg ons op social media en blijf op de hoogte:

Woning van de maand

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring