Mijn favorieten

verkoopbegeleiding

Ons verkoopresultaat in vijf stappen
 

1. de intake

U bent van plan uw huis te verkopen. Daarvoor bent u bij Leverink+Assen Resultaatmakelaars aan het goede adres! Wij zijn sinds 1961 de nummer 1 van Twente in verkoopbegeleiding, aankoopbegeleiding en onafhankelijke taxaties met de beste service, specialistische professionals en innovatieve werkwijzen! Tijdens het intakegesprek in onze 600 m2 grote woonXperience wordt uw situatie grondig geanalyseerd zodat de dienstverlening precies op maat is. Dienen er plattegronden te worden opgemaakt of heeft u deze reeds in bezit? Kleine aandachtspunten in het huis als een loszittende wandcontactdoos of defecte lamp? Geen punt - het doel van onze specialistische professionals is u te ontzorgen in het verkoopproces! En heeft u overdags geen tijd? Ook dat is geen probleem, als één van de eerste makelaars helpen we u ook 's avonds (tot 19.30h) en op zaterdag (10.00h-15.00h) graag verder!
Daarom: de intake!
 

2. de taxatie

Regelmatig als ‘gratis’ betiteld. Leuke truc. We kennen er nog eentje: verrassend hoog taxeren. Maar al te vaak is dit dé reden om voor een makelaar te kiezen. Heerlijk, zo’n fijne droom. Maar wees eerlijk: waar blijft het resultaat vervolgens? En met het zakken van uw vraagprijs neemt uw onzekerheid toe. En uw droom is allang niet zo’n fijne meer. Vooral niet in een situatie met dubbele lasten. Nare gevoelens, waar een Resultaatmakelaar niet van houdt. Daarom is een correcte en eerlijke taxatie een blijk van realisme en vakkennis. Niet meer en niet minder. Het begrip ‘marktconform’ is dan ook onze sleutel tot succes op onze doorgaans korte weg naar resultaat.
Daarom: de taxatie!


3. de promotie

Spannend! Uw huis wordt zichtbaar op vele, strategische plekken. Verkoper zoekt koper. Zoeker wordt vinder. Een Resultaatmakelaar is ongekend modern. Kent de kanalen achter ramen, nieuwsbladen en effectieve online en offline media. Innovatieve werkwijzen worden hierbij niet geschuwd: 360 graden foto's van de binnenkant of luchtfoto's met een drone van de buitenkant van het huis? Geen probleem. Hij is op de hoogte, goed geïnformeerd en heeft een uitstekend netwerk. Net als vele collega’s. Maar er is één belangrijk verschil: een Resultaatmakelaar heeft ’een andere kant’. Een gevreesde, roemruchte kant. Hij geeft nimmer op, laat niet los en blijft ervoor gáán! Een man of vrouw met een missie. En jazeker, die missie is maatwerk. In nauw overleg met u geformuleerd. Met tomeloze inzet uitgevoerd. En er is maar één uitkomst bij onze promotie-aanpak: resultaat.
Daarom: de promotie!
 

4. de verkoop

Uw telefoon gaat eerder dan u had verwacht! De Resultaatmakelaar vindt de potentiële koper. Hij zorgt voor de bezichtigingen en stuurt u daarbij even weg, omdat bewezen is dat dat beter is. Raar gevoel natuurlijk, maar u krijgt gedetailleerd verslag van de bezichtiging en wordt nauwlettend op de hoogte gesteld van de vorderingen. Hij doet waar ie goed in is en slaagt erin uw woning te verkopen. En iedereen is blij want u heeft de beste deal. Dat willen we ook zo houden, dus zorgen we voor alles. De opleverinspectie, het bezoek bij de notaris en natuurlijk de daadwerkelijke overdracht van de sleutels.  Een fijn resultaat.
Daarom: de verkoop!

5. het resultaat

Als vijfde stap in onze aanpak met betrekking tot verkoop willen we toch het resultaat noemen. Uw huis is verkocht en het resultaat is behaald. Maar we horen graag van u wat u van ons vindt. Continu proberen wij onze dienstverlening te optimaliseren. Mede daardoor zijn we in staat al jarenlang tot de op Funda best beoordeelde makelaars van Twente te behoren. Kijk maar! We blijven graag even stilstaan bij deze vijfde stap die we het resultaat van onze samenwerking noemen.
Daarom: het resultaat!

Bent u overtuigd of heeft u nog enkele vragen? Twijfel niet en neem direct contact met ons op via 074-250 3434 of laat u terugbellen door onderstaand formulier in te vullen.

Neem direct contact op!

Onze medewerkers staan u graag te woord!

Leverink + Assen, als beste beoordeeld!
Demmersweg 3-13 (naast de RTV Oost)
7556 BN Hengelo (OV)
T: 074-250 3434
E: info@leverink-assen.nl

openingstijden
ma t/m do: 09.00h - 17.30h (telefonisch en op afspraak tot 19.30h)
vrijdag: 09.00h - 17.30h
zaterdag: 10.00h - 15.00h (telefonisch en op afspraak)
Volg ons op social media en blijft op de hoogte:
   

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring