Mijn favorieten

Blog

Bedenktijd hoe zit dat?
Geplaatst op: 28 augustus 2018
Yes de makelaar belde net dat hij overeenstemming heeft bereikt! Je bent dol gelukkig, maar juich niet te vroeg. De overeenkomst is pas juridisch geldig wanneer alles op papier staat. Let op in deze overspannen markt maken meer mensen gebruik van de bedenktijd, maar mag je zonder reden van de woning afzien? In deze blog leggen we uit hoe het precies zit.
Lees meer...
Kleur in je interieur
Geplaatst op: 16 juli 2018
Inspiratie genoeg deze dagen, hoe filter je dat is de vraag. We willen je wat tips geven om stap voor stap je woning een sfeervolle metamorfose geven. Kom je er niet zelf uit? Renk van der Deen kan je altijd helpen, met kleine klusjes of het complete plaatje. Contact gegevens van hem zijn te vinden in het artikel
Lees meer...
Duurzaam, duurzamer, hét duurzaamst
Geplaatst op: 10 juli 2018
Je hebt tal van mogelijkheden om je steentje bij te dragen aan een beter milieu. Op dit moment is het een zeer actueel onderwerp, alle nieuwbouw woningen moeten per 1 juli 2018 gas-loos worden gebouwd. Hoe draag jij bij aan een beter milieu? Hoe zie je dat terug in jouw woning?
Lees meer...
Eerst kopen of toch eerst verkopen?
Geplaatst op: 6 juni 2018
De huizenmarkt is volledig veranderd, waar je een jaar geleden er eerst zeker van wilde zijn dat je woning verkocht is. Wil men nu graag eerst een nieuwe woning kopen en daarna pas verkopen. Graag wil je wel de overwaarde meenemen naar je nieuw gekocht woning, dit kan doormiddel van een overbruggingskrediet. Hoe dit werkt leggen we in dit artikel uit.
Lees meer...
Nieuwbouw 4 dingen waar je vóór oplevering mee moet beginnen
Geplaatst op: 8 mei 2018
Ingeloot voor een nieuwbouwwoning? Gefeliciteerd! De voorpret kan beginnen, al lijkt de uiteindelijke oplevering nog wel ver weg. Wat doe je in de tussentijd? In deze blog helpen we je op weg.
Lees meer...
Voor mij geen charmant huis uit 1900!
Geplaatst op: 6 december 2017
“Voor mij geen charmant huis uit 1900. Hoe strakker en moderner, hoe beter!’’
 Nieuwbouw is hip, niet iedereen is meer gecharmeerd van een oud huis uit 1900 met authentieke details.

Lees verder waarom Iris voor een nieuwbouw kiest.
Lees meer...